Kedvezmény kártya

 

A Pannon Szövetkezet és Magyarország legnagyobb taglétszámú törzsvásárlói rendszerének (Euro Discount Club - EDC) együttműködéséből megszületett a Pannon Szövetkezet Kedvezmény Kártya!

 

Mára több mint 1 millió EDC logós kártyatulajdonos tud országosan több mint 1000 üzletben, szolgáltató helyen, illetve webáruházban 5-50% közötti azonnali kedvezmény igénybevételével vásárolni.

A kártya egyik nagy erőssége hogy az országban egyedüliként(!) az elfogadóhelyeken az akciós termékekre, szolgáltatásokra is jár az alapkedvezmény minimum fele, így évi több tízezer - vagy akár több mint százezer - forint is megtakarítható a kártya használatával!

 

Célunk, hogy ez a vásárlói klub a közeljövőben - a kereskedelmi hálózatok üzleteivel együtt - mihamarabb elérje a tízezres elfogadóhely, illetve a hárommilliós taglétszámot.

 

Egy EDC logós kártyával havi több ezer forintos megtakarítás érhető el.

 

Együttműködésünk lehetővé teszi, hogy a kkv szektorban tevékenykedő vállalkozásokat egy olyan forgalomnövelő eszközhöz jutassuk, ami kockázatmentesen és különösebb befektetés nélkül is lehetőséget biztosít arra, hogy új vevőket/ügyfeleket generáljon.


A forgalomnövelő szolgáltatás Silver (2013.okt.1-től csak Gold) EDC logós Pannon Szövetkezet Kedvezmény Kártyával rendelkező kiskereskedők vagy szolgáltatók számára vehető igénybe! Természetesen a kártyával Ön is jogosult az összes elfogadóhelyi kedvezmény igénybevételére sőt(!) mivel Silver/Gold logós kártya ezért közel háromszáz helyen dupla kedvezmény jár.

 

 

        KEDVEZMÉNY KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK

 

                         FELHASZNÁLÓKNAK

Copyrights © PANNON SZÖVETKEZET 2007. All Rights Reserved. DESIGNED BY Astyle