Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

A http://.pannonszovetkezet.hu üzemeltetője, a Pannon Nagyfogyasztói és Szolgáltató Szövetkezet (továbbiakban: Szövetkezet) tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

 

A website használata közben a látogatókról és regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat a Szövetkezet semmilyen harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza.

Szövetkezet adatvédelmi elvei kialakítása során a következő törvények, rendeletek és ajánlások betartásával és figyelembe vételével járt el:

- 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;

- 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről;

- 2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet;

- 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

- A Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások; adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól.

 

 

 

 

 

 

 

Copyrights © PANNON SZÖVETKEZET 2007. All Rights Reserved. DESIGNED BY Astyle